torsdag 20. august 2009



Moelv med egen sykkelgruppe

Moelv har fått egen sykkelgruppe, Team Kveinndal`n. Bak fra venstre: Espen Johansen, Kjell Erik Baardseth, Brede Jevanord, Ole Henrik Bjørnstad, Annar Aaseth, Hans Kristoffersen, Hågen Kåshagen. Foran fra venstre: Tonny Segtnan, Tommy Brynthe Torp, Marianne Skogstad Torp. Thor Jevne og Erik Haugen.


Neste helg stiller Team Kveinndal`n 15 utøvere i Birkebeinerrittet. Denne uka var det oppkjøring i Fossmarka. Annar Aaseth leder an.
Sykkelklubbene i Brumunddal og på Nes har fått kamp om medlemmene. Nå har nemlig Moelv fått egen sykkelgruppe, Team Kveinndal`n.
Vi har rundt 25 medlemmer, forteller Tommy Brynthe Torp, mannen bak det helt nye sykkeltilbudet i Moelv. – Hvorfor en sykkelgruppe?– Jeg syklet en del å alene i fjor. På turene mine møtte jeg flere fra Moelv. Mange av dem gjorde som meg, syklet alene. Så da høsten og vinteren kom og det var tid for å trene spinning innendørs, hengte jeg opp en liste ved Frisk treningssenter. Interesserte kunne skrive seg opp. Målet var å skape et treningsfellesskap for syklister i Moelv-området, sier Brynthe Torp.
Birken neste
Det er ingen tvil om at sistnevnte har lyktes. I dag har Kveinndal`n rundt 25 medlemmer. Sykkelgruppa har tre fellestreninger i uka. 23. mai debuterte Kveinndal`n i rittsammenheng, Helgøya-tråkket. Siden har det blitt mange. Kommende helg er klubben representert med 15 utøvere i Birkebeinerrittet.
Lillehammer-Oslo
Brorparten av medlemmene prioriterer terrengsykling, men klubben tilbyr landevegstrening og har planer om å stille eget lag i Lillehammer-Oslo 2010. – Må man være i god form for å melde seg inn i Team Kveinndal`n?– Nei da. Terskelen er lav og variasjonene er store. Vi har alt fra mosjonister til utøvere tett oppunder elitenivå. Og vi vil gjerne han enda flere sykkelglade medlemmer i gruppa vår, avslutter Brynthe Torp.
Publisert torsdag 20. august 2009 kl. 03:00.

1 kommentar: