lørdag 8. august 2009

Langtur søndag morgen

Hei.
Jeg sykler en tur til Lillehammer via Næra/Åsmarka, opp Balbergbakken og inn på Øyerfjellet, over til Ringsakerfjellet og ned igjen via Sjusjøen eller noe sånt. Brede ville være med på denne turen. Oppmøte 08.00.ved innkjøringa til Fossen for de som ønsker å bli med. Tror turen blir ca 80- 100 km. Aldri sykla denne ruta før, men vi finner vel frem:)
Annar

7 kommentarer:

  1. Jeg har sykkelkart over dette område så vi skal nok klare å finne fremm.Været ser ikke helt bra ut på YR.no ,men man får kle seg godt.Brede sa det skulle bli en rolig tur så da kan vi på nivå 2-3 også bli med....

    SvarSlett
  2. Je bli med Annar, fant ut dette kommer til å ta litt kortere tid...været er rimelig ustabilt, +++ at vi er innenfor asfalt radius om vi får regn. Har tittet litt på kartet og tror at hvis vi sykler inn Kringsjåveien ovenfor Håkon og Kristin hall havner vi på veien til Ballbergbakken og til den stien/veien som havner nedenfor bommen opp til Hafjelltoppen...æ itte sikker altså?

    SvarSlett
  3. Ser Ole Henrik er noe raskere enn meg med pennen..... men da ha vi fått med en stifinner, bra:)

    SvarSlett
  4. Har vi kart så ordner det seg :-)Det går en sti rett nedenfor bommen i Hafjell, så jeg TROR du har rett i at vi havner der Brede.

    Jeg blir med i morgen.

    SvarSlett
  5. Trur Hågen K blir med også

    SvarSlett
  6. Ha fønni fram utstyret (læs regnklær), je å. Nå æ det boson. Tidlig i mårrå gitt.

    SvarSlett