onsdag 10. mars 2010

Plaget av rastløse bein

Er så plaget av at jeg skulle sykklet ut om dagen je,sikkert fordi gradestokken har flytta seg merkbart oppover mot pluss grader om dagen.Er det flere som har det sånn eller er det bare meg det er no galt med??
Mandag måtte jeg bare ut selv om det var 8-10 minus. Tråkket til Stavsjø, Tingnes og tok isveien til Hamar.
En fin tur på fine veier ( og Mjøsis).Møtte faktisk to andre tullinger på sykkel,så jeg var ikke helt alene om å trosse kulden.Sulle været holde seg og det ikke kommer mere snø kan det bli en tidlig sykkel start på flere.Husk at det ikke er mere en 10 uker til Helgøyatråkket(15 mai). Det er jo flere i klubben som skal gå Birken neste helg(20 mars).God tur til dere.Noen av dere har jo gått flere seedingsrenn,mens andre har slitt med å få meldt seg på tidsnok til seedingsrennene!!! (40 årskrisa,Brede?)
Regner med det blir litt mere fart på forumet utover våren, stille her om dagen.
P.S Turen hjemm fra Hamar gikk veldig fint,var godt å varmt på toget!!!
Ole H

2 kommentarer:

  1. He-he... 40 års krisa starta for lenge sea, driv å dabbe ta litt nå...æ så poppis å gå på ski om dagen at man må melde seg på flere vikuer før rennet starte ama, slik var det itte før je vart 40.. :-) Det rykker litt i sykkelfoten om dagen ja, er møkk lei vinter'n...
    Om det ikke kommer mer snø, så blir det en tidlig start. Legg ut forslag til rolige oppstartsturer, sikker flere som slenger seg med.
    B.

    SvarSlett
  2. Tala litt mæn Håvard Stubbom etter spinning i går. Han ville at vi tok første langtur i påsken, det blir nok tur i forbindelse med påskehelga for di som er heme. Har purret på Kalas.

    SvarSlett